djwatoo Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mam znajomego ma Celine daibelską No i właśnie Standard Vcore 1.7 Nie chodzi stabilnie nominalnie a mo-bo to BE6-II Ustawiamy FSB na 100 i Vcore na 1.6 i co stabilny jak skala Może się nie znam Choć w sumie szybciel to lepiej Ale dla czego Na 666 nie whodzi do Windy a na 1000 przechodzi 3-D Marka Może ktoś od fizyki półprzewodników P.S. Na FSB 75 i 83 też stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a na przejsciowce jak ustawione? sprawdz przejsciowke moze ona... :twisted: :twisted: :twisted: Abit moze potrzebuje wygrzania kondensatorów :twisted: :twisted: :twisted: [joke] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 U mnie na CUSL-2 też jest to samo sprawdzałam Jakieś dziwne akcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Stara dobra celina dobra rzecz, moze poprostu na 666 sie czuje niedowartosciowana albo do ingerencja Sadama, albo Bin Ladena ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 dowal 2 GHz to nawet bez napięcia pójdzie !!! zasilacz wyjmiesz i cisza będzie jak nigdy !!! fajnie ci się trafiło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...