Skocz do zawartości
wistler

Eswc 2008 10-11 Maj

Rekomendowane odpowiedzi

ESWC 2008 Poland - 10-11 maja

Termin: 10-11 maja 2008 roku
Miejsce: Międzynarodowe Targi Poznańskie, paw. 3 (obok holu wschodniego)
Czas trwania: 9:00 – 19:00 (sobota), 9:00 – 17:00 (niedziela)
Cena biletu: 6 złotych/dzień
Zapisy do turniejów głównych ESWC 2008 Poland: koniec marca 2008r.

Electronic Sports World Cup 2008 Poland. Turnieje główne, które wyłonią krajową reprezentację na światowe finały w USA. Dziesiątki turniejów otwartych, freeplay`e i oczywiście prezentacje nowości rynkowych - to wszystko podane w niespotykanej dotąd oprawie! Prawie 10.000 m2 powierzchni w zupełnie nowej hali, bilet na dzień to tylko 6 zł! ESWC 2008 Poland w Poznaniu w dniach 10-11 maja!

ESWC Poland organizowane będzie w naszym kraju już po raz trzeci. Ubiegłoroczna edycja wyłoniła aż dwóch późniejszych mistrzów świata w dyscyplinach - drużynowej Counter-Strike 1.6 (PGS-Gaming) oraz indywidualnej Quake 4 (Maciej ‘av3k’ Krzykowski). Kto w tym roku będzie reprezentował biało-czerowne barwy dowiemy się już w połowie maja.

Każdego roku czymś Was zaskakujemy. Tym razem dodatkową atrakcją będą Poznańskie Spotkania Motoryzacyjne, które odbywać się będą równocześnie z ESWC 2008 Poland. PSM to prezentacje najnowszych samochodów, motocykli a także atrakcyjne pokazy, w tym m.in. samochodów ciężarowych. Na oba wydarzenia obowiązywać będzie jeden bilet!

To wszystko – i wiele, wiele więcej, o czym informować będziemy na bieżąco - już w drugi weekend maja, na terenach Międzynarodowych Targów Poznańskich.

Kto się wybiera? PPC planuje jakieś benche? No i kto się pisze na afterparty? ;> Edytowane przez wistler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na AP pewnie się każdy będzie pisał :>

Ja będę na 90% ;]

Tutaj więcej info na temat imprezy. Bo wistler jak to wistler napisał tylko, że jest i nic więcej :P

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj więcej info na temat imprezy. Bo wistler jak to wistler napisał tylko, że jest i nic więcej :P

A po co tworzyć obszerny pierwszy post z milionem informacji, jak i tak zapewne niewiele osób się tutaj udzieli :) Jak do Poznania wybierze się więcej osób żyjących na forum, to się rozbuduje pierwszego posta ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj jedziemy, jedziemy jak zresztą zawsze na PGA/ESWC.

Tym razem niestety tylko na niedziele, bo do soboty jestem na wymianie Polsko-Niemieckiej ;p.

Pamiętacie te tłumy głąbów rzucających się po smycze/długopisy/ulotki :D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj jedziemy, jedziemy jak zresztą zawsze na PGA/ESWC.

Tym razem niestety tylko na niedziele, bo do soboty jestem na wymianie Polsko-Niemieckiej ;p.

Pamiętacie te tłumy głąbów rzucających się po smycze/długopisy/ulotki :D?

Głąby rzucające się na długopisy są wszędzie... W GDA na O/C & Modders jak wpadła kolonia to to wyglądało komicznie :lol:

w tym roku ESWC ma być połączone z targami motoryzacyjnymi oraz targami tuningu komputerów ;)

Zjawie się - a co mi tam ;)

O ;]]

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz w zeszłym roku były zajawki połączenia ESWC z targami motoryzacyjnymi .Subaru Impreza by EA Pro street ,no i moje clio na parkingu przed wejściem :D

Jeden samochód, którego wnętrza nawet obejrzeć spokojnie nie można było. Zresztą i tak nic ciekawego :P

Clio niestety nie widziałem :( :( :(

Co do 'zajawek' - na ubiegłorocznej edycji PGA był bolid. Teraz ma to być na większą skalę ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem już ze nie jade bo atrakcji bedzie na max pół godziny a pokręcić czy napić się mogę zawsze ;) ?

Chociaż zobaczyć jakies hardpc czy inny agro OC team w akcji (i dejmiego z lodem :D) mogło by być priceless :lol:

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem już ze nie jade bo atrakcji bedzie na max pół godziny a pokręcić czy napić się mogę zawsze ;) ?

Chociaż zobaczyć jakies hardpc czy inny agro OC team w akcji (i dejmiego z lodem :D) mogło by być priceless :lol:

Przyjedz do mnie na tydzien, to bedzie jakies oc na poziomie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lanc, a Ty i Sector ?

:P ;)

ryba nas nie chce i nie kręcimy :(

chociaż... ;)

Dejmi pewnie będzie w domu z lodem biegał oglądając fotki z ESWC :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja co prawda jestem nowy na forum,i dopiero wchodze w swiat OC,ale chętnie bym zobaczył w akcji jakieś polskie teamy.

No to najszybciej do Poznania i zobaczysz jak się kręci extremalnie ;)

zebys sie nie zdziwil.

Masz na myśli GDA ? Jak tak to możesz rozwinąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to najszybciej do Poznania i zobaczysz jak się kręci extremalnie ;)

Rybson cos mowil mi ostatnio ze mu sie nie chce krecic :razz: wiec nie przewiduje wiekszych atrakcji na poznan :)

Masz na myśli GDA ? Jak tak to możesz rozwinąć ?

Rozwinięcie - zdziwisz sie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi