Lanc Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ryba zapewnia nocleg na kozetce u siebie w Poznaniu?Za darmo to tylko na dworcu :wink: tak cińko wygląda scena OC w PL :huh: że tylko jeden team jest wart uwagi.Można wiedzieć kto jest zrzeszony w PPC team-ie? i kto bedzieTo była ironia kreta ;] Teamów jest więcej. W Poznaniu też będzie więcej niż 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Teamów jest więcej. W Poznaniu też będzie więcej niż 1 :)Kto ma jeszcze przyjechac? Hardy-PC http://forum.hard-pc.pl/index.php?showtopic=4957&st=0 :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No jak to, rybcia ma ciężkie dni, czy co, że nie chce mu się kręcić? Ja też się zjawię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) janjo, ale ty przecież ln2 nie pijesz. A jak DI nie będzie, to ty głodny będziesz latał :( Nie zapomnij zabrać swojej grajacej butelki :lol: Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 janjo, ale ty przecież ln2 nie pijesz. A jak DI nie będzie, to ty głodny będziesz latał :( Nie zapomnij zabrać swojej grajacej butelki :lol: A tam, poradzę se sobie :) Dobra zupka z LN2 i armaflexu nie jest zła ;) Butelka niestety - zagrała ostatnią symfonie i już więcej nie zagra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Lanca nie będzie, bu :( Z kim ja pić będę? :banana: Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 janjo ci odleje trochę ln2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rollercoasterfreak Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 janjo ci odleje trochę ln2. Cipka... :razz: Czemu nie jedziesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cipka... :razz: Czemu nie jedziesz? Starczy jak napiszę: rybka plum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cipka... :razz: Czemu nie jedziesz? Bo nie chcesz jechać ze mną w przedziale :sad: :sad: :sad: Pisałem już chyba wyżej, rybek nas nie chce na stoisku PPC, tak więc nie będzie co robić na targach. A grać i kręcić to ja mogę w domu przy piwie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Do targów został już tylko tydzień. Pisać, kto na pewno będzie, bo parę osób się wykruszyło, a pić z kimś trzeba B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Przecież ciebie i tak nie będzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Przecież ciebie i tak nie będzie :>Mnie nie będzie? A kto Ci takich bajek naopowiadał? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Mówiłem już ze nie jade bo atrakcji bedzie na max pół godziny a pokręcić czy napić się mogę zawsze ;) ?To co Ty robiłeś w GDA niecały rok temu? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Doslownie to, co zacytowales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 http://www.purepc.pl/informacje_prasowe/ma...pc_na_eswc_2008 Dla tych, co maja zamiar odwiedzic targi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) No to marsjanki do dzieła :rolleyes: PS. Może jakiś przeciek na czym dokładniej będzie polegał ten konkurs :blink: Edytowane 7 Maja 2008 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 http://www.purepc.pl/informacje_prasowe/ma...pc_na_eswc_2008 Dla tych, co maja zamiar odwiedzic targi ;) Dostaję koszulkę, biegam z nią po targach i jak fajnie biegałem dostaję promocję do losowania mobo, ta? Szykować się na atak z marsa - wistler nadchodzi ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 No to marsjanki do dzieła :rolleyes: PS. Może jakiś przeciek na czym dokładniej będzie polegał ten konkurs :blink: Niespodzianka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 ciekawe :D pojawię się i sprawdzę co to za nieziemski konkurs ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ja będę bankowo ;] jak co rok, jak co rok na PGA bla bla bla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Pisać mi tu, czy organizujemy jakieś AP. Kto w ogóle zostaje w pzn na noc itd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ja będę w hali obok, na Poznańskich Spotkaniach z Motoryzacją. Zapraszam wszystkich odrazu na EMP modeli off-road i I EMP RC Drift (w tym akurat biore udział). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Ja będę w hali obok, na Poznańskich Spotkaniach z Motoryzacją. Zapraszam wszystkich odrazu na EMP modeli off-road i I EMP RC Drift (w tym akurat biore udział).A co w ogóle będzie ciekawego na tych targach moto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 A kto będzie w roli hostessy na stanowisku PurePC :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 A kto będzie w roli hostessy na stanowisku PurePC :P?eMjotka? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 A co w ogóle będzie ciekawego na tych targach moto? http://psm.mtp.pl//pl Czyli tak na dobrą sprawe nic, ja tam ide tylko dla modeli, bo w tym jednak troche siedze. Ale moze też wpadne na chwile na stoisko PPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 eMjotka? ;> :lol2: sory, nie moglem. Bardzo ladna Pani o imieniu Karolina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 a ja myślałem, że ktoś z clockerów ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 a ja myślałem, że ktoś z clockerów ^^chyba klakierów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...