wistler Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Relacja ode mnie z dużą ilością zdjęć: Relacja ESWC @ overclock.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Relacja ode mnie z dużą ilością zdjęć: Relacja ESWC @ overclock.pl. 01, 03 i 06 poprawilem dla scislosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) 01, 03 i 06 poprawilem dla scislosci ;)Ale 03 było w single gpu z tego co wiem, dlatego nie dopisałem. edit: wyjaśnione, poprawiłem :) BTW - jutro na antenie jurka owsiaka relacja z ESWC oraz wywiad z rybą! OTV @ tv N! Edytowane 20 Maja 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 No, oglądać ! Może też będzie mnie kawałek widać z początku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 No, oglądać ! Może też będzie mnie kawałek widać z początku :D No pochwal sie, ze to ty ochladzales reportera ln2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 No, oglądać ! Może też będzie mnie kawałek widać z początku :D Oglądać, oglądać! Kto zgadnie kogo są żółte buty na zdjęciu nr 8 wygrywa... buzi od ich posiadacza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 KonładaGeTe? (nie mogę znaleźć tej fotki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 KonładaGeTe? (nie mogę znaleźć tej fotki) Buzi już nie dostaniesz, bo poszedł spać :P Klik1 Klik 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 O nie, był konkurs o żółtych butach konrada a ja się nie załapałem :( . W otwocku robił nimi furorę :D a w formie ciekawostki: poprzednie miał czerwone ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 a w formie ciekawostki: poprzednie miał czerwone ;p'Kolor prawdziwy, szczery, szalony, zielony, zółty i czerwony!' Kaaban, kolejny konkurs - tym razem może się załapiesz. Pytanie konkursowe: jakiego koloru będą kolejne buty KonradaGieTe? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zielone? Hmm extremalne kolory się kończą :/ No dobra, Konrad dawaj różowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Dwa filmiki od Video Division: A HighScore'a w owsiakowej TV nie widzialem, bo jakiegos pakietu nie mam o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Dwa filmiki od Video Division: A HighScore'a w owsiakowej TV nie widzialem, bo jakiegos pakietu nie mam o_O Mogliby zainwestować w oświetlenie :rolleyes: Z tego co widze to ESWC=PGA, czyli w 90% masa bezmózgich dzieciaków... oraz ryba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Mogliby zainwestować w oświetlenie :rolleyes:Oraz w dobre micro i statyw :] Next movie @ onet. klik iks ef i :ploom: Edytowane 21 Maja 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 No no no. CzteryMax wymiata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 "czyli możemy za pomocą niego postrzelać sobie w fajne gry" Oczywiscie kazda gra musiala byc fajna, z fajna grafika, fajnymi efektami no i ogólnie fajna ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 O nie, był konkurs o żółtych butach konrada a ja się nie załapałem :( . W otwocku robił nimi furorę :D a w formie ciekawostki: poprzednie miał czerwone ;p Taa, a kumple Kaabana tylko "Do więzienia za te buty!!" xD BTW, Kaabanowa 18stka była taaaaaka B-) No tak tak, to ja oblewałem reportera ln2 :D Następne buty, hmm... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...