Skocz do zawartości
L.Viadro

Lcd 22" Panorama - Co Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałem sie na przesiadkę, teraz tylko nie wiem jaki monitor kupić, przeglądałem forum i szczerze mówiąc gubię się w tym troche, matryce NT itp, jakieś loterie w modelach (można trafic na porysowane), czy ktoś może mi powiedzieć co wziąć? Cena myślę do 1500zł. CHodzi przede wszystkim o gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowałem sie na przesiadkę, teraz tylko nie wiem jaki monitor kupić, przeglądałem forum i szczerze mówiąc gubię się w tym troche, matryce NT itp, jakieś loterie w modelach (można trafic na porysowane), czy ktoś może mi powiedzieć co wziąć? Cena myślę do 1500zł. CHodzi przede wszystkim o gry.

"NT to był taki windows ..." ---- jedna z "rodzajów" matryc to TN !

Jeśli zniesiesz lustro to ja osobiście przekonałem się do NEC WGX2 PRO ( oddałem go z powodu jedynie 8 bit LUT (Ciebie to nie interesuje) i właśnie "szyby" bez antyrefleksu .... gdyby był antyrefleks jak w CRT to bym go jeszcze miał)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w temacie , ale chyba do 1500zl to mozesz kupic cos na lepszej matrycy niz TN .

Poszukaj w temacie o Monitorach LCD 22''

Swoja droga moglby ktos w tamtym temacie zrobic Ranking ,bo rzeczywiscie jest tam smietnik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To forum jest zajebiste, nie ma co, to już mój bodajże 3ci post i do tej pory nic sie nie dowiedziałem, lol. Topic o panoramach 22" ma 100 stron, z czego pierwsze posty to rok 2006, czy ktoś może mi polecić dobry monitor panoramiczny 22" do gier ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi