L.Viadro Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zdecydowałem sie na przesiadkę, teraz tylko nie wiem jaki monitor kupić, przeglądałem forum i szczerze mówiąc gubię się w tym troche, matryce NT itp, jakieś loterie w modelach (można trafic na porysowane), czy ktoś może mi powiedzieć co wziąć? Cena myślę do 1500zł. CHodzi przede wszystkim o gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zdecydowałem sie na przesiadkę, teraz tylko nie wiem jaki monitor kupić, przeglądałem forum i szczerze mówiąc gubię się w tym troche, matryce NT itp, jakieś loterie w modelach (można trafic na porysowane), czy ktoś może mi powiedzieć co wziąć? Cena myślę do 1500zł. CHodzi przede wszystkim o gry."NT to był taki windows ..." ---- jedna z "rodzajów" matryc to TN ! Jeśli zniesiesz lustro to ja osobiście przekonałem się do NEC WGX2 PRO ( oddałem go z powodu jedynie 8 bit LUT (Ciebie to nie interesuje) i właśnie "szyby" bez antyrefleksu .... gdyby był antyrefleks jak w CRT to bym go jeszcze miał) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Nie jestem w temacie , ale chyba do 1500zl to mozesz kupic cos na lepszej matrycy niz TN . Poszukaj w temacie o Monitorach LCD 22'' Swoja droga moglby ktos w tamtym temacie zrobic Ranking ,bo rzeczywiscie jest tam smietnik :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 To forum jest zajebiste, nie ma co, to już mój bodajże 3ci post i do tej pory nic sie nie dowiedziałem, lol. Topic o panoramach 22" ma 100 stron, z czego pierwsze posty to rok 2006, czy ktoś może mi polecić dobry monitor panoramiczny 22" do gier ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Samsung 2232BW albo 223BW(podobno wszystkie są na matrycy Samsunga), albo 226BW (na matrycy od Samsunga, reszta ponoć lipa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...