Koli Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Witam, właśnie złożyłem zestaw oparty na płycie głownej Asus P5B SE i C2D E4500. Miałem nadzieje wyciągnać z niego troche mhz i tu pojawił się problem. Gdy ustawiam oc na manualne (AI overclocking) pojawia sie nowa opcja - CPU Frequency. Ustawiona jest na 200 a z opisu finkcji wynika, że można ja zmieniać w zakresie 200 - 500. Problem polega na tym, że zmienić się jej nie da. Moge klikać wszystko co tylko chce na klawiaturze a wartość się nie rusza. Domyślam sie, że tak jak z wszystkimi opcjami klika się enter i tam powinna być możliwość wpisania interesującego nas taktowania ale tak się w tym przypadku nie dzieje. Bios właśnie zaktualizowałem na najnowszy - problem nie zniknął. Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 a spróbuj wpisać z klawiatury numerycznej np 220. Powinno wciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Niestety również nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...