kordek Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Witam! Wiem,że jest już kilka podobnych tematów ale w tych istniejących nie ma ważnych dla mnie informacji - dlatego też założyłem kolejny... Muszę kupić laptopa głównie do zastosowań biurowych tj. różne edytory tekstu i programy + internet + czasem jakiś film. Zależy mi najbardziej na wydajności 2D. Maksymalnie mogę na to wydać 3500zl. W zasadzie ograniczyłem swój wybór do dwóch firm tj. HP i ASUS nie wiem czy dobrze? Zależy mi również na jak najdłuższym czasie pracy na bateriach, cichej pracy, solidnej budowie,lepszych warunkach gwarancji a i na jakości obrazu(matrycy) głównie kąty widzenia....i to chyba tyle Czy ktoś może doradzić mi jakiś konkretny model lub serię? Czy HP lub ASUS to dobry wybór? Który producent ma lepsze opinie? I to narazie chyba tyle - pozdrawiam! Edytowane 16 Marca 2008 przez kordek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 DELL Błyskawiczna gwarancja door-to-door. solidna obudowa, znakomita matryca, cicha praca, niezła wydajność, czego chcieć więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Niestety w moim mieście nie ma notebooków DELLa(niestety)..a allegro odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 http://www.mm-notebooks.pl/list/nowe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Dołącze się do tematu. Kuzynka planuje zakup laptopa w podobnej cenie. Spodobał jej się HP DV6000T. Dobry wybór? Orientuje się ktoś w jaki sposób HP realizuje gwarancję w przypadku sprowadzenia laptopa z USA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam ponownie.. Dzisiaj trochę chodziłem po sklepach i doradzono mi takiego notebooka: HP Compaq 6710b -Intel Core 2 Duo T7250 2Ghz -2GB Ramu DDR2 -grafika intela X3100 -160GB dysku Co o nim sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam ponownie.. Dzisiaj trochę chodziłem po sklepach i doradzono mi takiego notebooka: HP Compaq 6710b -Intel Core 2 Duo T7250 2Ghz -2GB Ramu DDR2 -grafika intela X3100 -160GB dysku Co o nim sądzicie? Marna konfiguracja w tej cenie :( Ale tak to już jest z gigantycznymi marżami w sklepach stacjonarnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 To może ktoś zaproponuje jakiś konkretny nie "marny model" (oprócz DELLa bo nie mam gdzie kupić...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Masz kogos w USA?? Toshiba ma bardzo mila oferte www.toshiba.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) W grę wchodzi zakup na raty więc sklepy zagraniczne i chyba internetowe odpadają..... A co sądzicie o tym: Lenovo ThinkPad R61 -C2D 2.1Ghz -2GB ramu -NVIDIA Quadro NVS 140M -160GB dysk Edytowane 18 Marca 2008 przez kordek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Świetny laptop. Mam bardzo podobnego i jestem barrdzo zadowolony z tego urządzenia. Do biura idealny. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Jakby to kogoś jeszcze interesowało - wybrałem Lenovo ThinkPad R61(konfig. powyżej) - i jestem baaaaardzo zadowolony Dziękuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...