Święty spamer Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 A nie lepiej zainwestować w wyświetlacz 2x20 w nowym elektroniku kosztuje 16zł i na pewno będzie lepiej wyglądał niż to No ale ty decydujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 nie mam zamiaru nic kupowac tylko to wymontowalem i tak glupio zeby tego nie wykorzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 a co jeśli koszt wmontowania tego jest wyższy niż koszt 2x20? Które za 10 pln można zanabyc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 to nie wmontuje niczego :-P ale da sie cos z tym zrobic???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 tak jak to wymontujesz jak to pelzak powiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 pytam sie jeszcze raz da sie cos z tym zrobic?????? swiety spamerze!!! wniosl bys cos do tematu a nie tylko powtrzal to co pisze PelzaK!!! wiem ze jest twoim idolem ale nie muszisz sie tak podniecac tym co napisze!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) może jak pójdziesz do elektronicznego z tym wyświetlaczem ta tam ci znają sterownik i wtedy to podepniesz ale tego się nie opłaca ponieważ ten wyświetlacz ma tylko 4 znaki (nie wiem czy w twoim przypadku jest tak samo) tak on wygląda od przodu a sterownik nowy powinien kosztować około 15zł potem musisz nam powiedzieć model żeby wytłumaczy ci jak go podpiąć Edytowane 22 Marca 2008 przez Święty spamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 nie daje zadnego wyswietlacza. mam pytanie do PelzaK czy ten uklad z diodami hdd mozna jakos uproscic i podpiac do LPT albo COM-a??? foty beda jutro bo dzisiaj mi sie nie chcialo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) zrozumialem o co chodzi w tym schemacie :blink: w koncu.bede robil hdd led :D a na dzien dzisiejszy buda obnizona o kolejne 4 cm. troche kabli ale nabiera ksztaltow :D fotek nie ma bo padly baterie w aparacie :cry: Edytowane 25 Marca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 nom.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...