Macieju Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Mój problem polega na tym, że speedfan oraz everest pokazuje mi temp procka +/- 42 stopnie, a dotykałem palcem radiatora oraz kostkę, która odbiera ciepło od procka i wcale nie były nagrzane oraz czy to normalne, że temp procka przy takim chłodzeniu to +/- 42 stopnie, a w stresie 50-51? Posiadam standardową fabrycznie nałożoną pastę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 51* w stresie to w miare normalnie ale 42* w idle to o 8-10 za dużo... chyba ze masz bardzo ciepło w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieju Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 51* w stresie to w miare normalnie ale 42* w idle to o 8-10 za dużo... chyba ze masz bardzo ciepło w pokoju Moja temp w pokoju to 22*, a teraz patrzyłem radiator i jest kompletnie zimny, jednak speedfan dalej pokazuje 42*. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 speed fan to sciema nie uzywaj go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119544 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...