kapselek83 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Witam wszystkich mam taki problem natomiast mam radiówke lan ok. 1mb i mam mozliwosc podłączenia drugiej takiej samej radiówki o takiej samej bramie lecz innym ip czy jest mozliwosc jakos skonfigurowac to aby miec 2mega psiadam 2 karty sieciowe . czy wystarczy zrobic mostek czy jakos inaczej mam to skonfigurowac czy po prostu sie nie da pozdrawiam i licze na wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 po co ? ? niewiem jak linux ale winodws standardowo umozliwia dostep do internetu tylko przez jedna karte sieciowa. mozesz to zrobic ale stosujac zewnetrzny komp...router z funkcjonalnoscia dostepu do 2 wan (loadbalancing) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselek83 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Skoro nie ma innej metody to jednak chyba dam sobie spokój dzieki za info pozdrawiam i temat uwazam za zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...