KubaAnt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Witam poszukuje małego programiku, rodem z Windows Media Center, a dokładniej chodzi mi o taki program, juz nie koniecznie musi byc ze stajni MS, aby przy zmianie glosnosci wyswietlala mi sie na ekranie ładna informacja ze wlasnie o to zmieniam glosnosc i pokazane byly stopnie glosnosci. Jak ktoś dalej nie łapie o co mi chodzi to powiem ze niektore laptopy mają taki soft do hot key'ów ze np. podgłasniamy i na ekranie pojawia sie ładny napis Głośność ... i kreseczki. Pomóżcię, znajdzie coś podobnego, oby było lekkie, duże (wielkie litery) i czytelne. Bynajmniej nie chodzi mi o kombajny typu StatBar ;) Edytowane 16 Marca 2008 przez KubaAnt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 A masz regulacje glosnosci na klawiaturze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaAnt Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 A masz regulacje glosnosci na klawiaturze?To jest laptop ;) posiada regulacje, i klawisz wyciszenia. Kij w ogon HP za to ze nie dali ładnego oprogramowania do tego. Wiem bo przeszukalem calą strone z driverami do tego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaAnt Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 To jest laptop ;) posiada regulacje, i klawisz wyciszenia. Kij w ogon HP za to ze nie dali ładnego oprogramowania do tego. Wiem bo przeszukalem calą strone z driverami do tego modelu. ADD: Ok znalazłem sobie rozwiązanie :) a oto i ono :) .... zainstalowałem nowszego QuickLaunch Button's z jakiegoś nowszego laptopa HP i ładnie wyświetla :) Temat można zamknąć dla potomnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...