basti1986e Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Zakupiłem laptopa hp pavilion dv6780. Ma on 4 Gb ramu i wraz z laptopem vista home premium 32 bit. Niestety w 32 bitowym systemie widoczne jest tylko 3 Gb ramu z kawałkiem. Czy istnieje jakas mozliwośc updegrowania go do 64 bitowej wersji? Na viste z laptopem mam licencje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 pożycz sobie viste x64 i użyj swojego oryginalnego klucza który dostałeś przy zakupie lapka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basti1986e Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Też myslalem o tym tylko jest problem nikt nie ma wersji 64 bitowej a w necie to samo, nie można znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zadzwoń do M$ i zapytaj, czy nie podeślą Ci płytki :) Możesz też spróbować wycieczki do akademika jakiejś polibudy - tam raczej dostaniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Nie będzie działać, już to przerabiałem. Brat też kupił Laptopa HP nowego i po dniu używania musiał zrobić twardy reset i od tego czasu Vista już nie wstała. Do tego były problemy z przywróceniem Visty z partycji rezerwowej. Jako że mam w domu oryginał tyle, że 64 bit to chciałem zainstalować na jego kompie moją Viste z jego kluczem. Instalacja poszła gładko tylko problem był przy aktywowaniu Visty. Wyświetlał się komunikat iż CD-key jest niepoprawny z wersją Visty i trzeba się skontaktować z M$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basti1986e Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To może ktoś wie jak zmienić ten Cd-key i aby podmienić z tym który jest w wersji dostarczonej wraz z laptopem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...