Songoku Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam Chcę zrobić tak że zaraz po zalogowaniu się w windowsie xp/2003 uruchamiałby mi się jakiś program który wskaże ale bez Explorera i innych śmieci, tylko sam program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) To jak nikt nie wie ? Musze zrobić komputer powiedzmy publiczny na który będą obsługiwać rożni ludzie i musi być tak, że zaraz po włączeniu się Windowsa uruchamia się tylko jeden program bez żadnej powłoki (shella-explorera) i tylko do tego programu będzie można mieć dostęp. EDIT Dobra znalazłem w rejestrze jak wywalić shella. Tylko teraz problem jak zrobić żeby po zamknięciu tego programu zamykała się sesja automatycznie. Edytowane 20 Marca 2008 przez Songoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...