dudek564 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam mama mi przywiozła z USA pendrive 8gb mam problem jak wzuce muzyke a potem chem ja zgrac albo odtworzyc z pendrive to ona sie zacina , filmy sie tną jak bym miał 200mhz ;p System plików na pendrive to FAT32 u mnie dysk NTFS moze to ma jakies znaczenie. Formatowałem pendrive i ciągle to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 moze pendrive ma jakies slabe parametry odczytu? sprawdzales na innym porcie usb? moze kontroler zle pracuje, usb 1.1 czy 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 A jakie predkosci podczas kopiowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...