Dadziu Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Płyta Asus P5K-E WI-FI nie podnosi się z suspend. Walczę od 2 dni. Wyłączyłem podnoszenie systemu przez klawiaturę i mysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zarzadzanie Energia i tego typu sprawy jak suspend/hibernacja to strasznie olali panowie z Asusa :/ Mialem ten sam problem , olalem sprawe po kilku miesiacach ,zmianach ustawien i samego biosu , teraz dziala . (bios 1006 ) Tyle ze nie mam pojecia czym to usprawnilem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadziu Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Też mam tego biosa i kupa. Doprowadza mnie normalnie do rozstroju nerwowego ta płyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Kombinuj z ustawieniami biosu , ACPI itp A Plyta nalezy do jednych z najlepszych na tym chipsecie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadziu Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zarzadzanie Energia i tego typu sprawy jak suspend/hibernacja to strasznie olali panowie z Asusa :/ Mialem ten sam problem , olalem sprawe po kilku miesiacach ,zmianach ustawien i samego biosu , teraz dziala . (bios 1006 ) Tyle ze nie mam pojecia czym to usprawnilem . A możesz mi podać co ustawiłeś w zarządzaniu energią w twoim biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...