nuradin Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zamierzam kupić ten zasilacz, ze względu na moc, dobrą cenę no i markę. Interesuje mnie jak się sprawuje w codziennym użytkowaniu, bo nigdzie w sieci nie znalazłem jego testów. Chodzi konkretnie o głośność i kulturę pracy (wentylator i cewki) oraz stabilność. Słyszałem, że wentylator jest częściowo odgrodzony od bebechów plastikową płytką, mającą w założeniu odpowiednio ukierunkować przepływające powietrze, ale czy nie powoduje to bardziej wzrostu głośności, niż oczekiwanego efektu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 650W, 750W, 850W może być za mało. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Za małe obycie z szukajką. klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuradin Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Za małe obycie z szukajką. klik Dzięki. Faktycznie, przegapiłem ten wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...