szyman12 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Chciałbym kupić obudowę wraz z zasilaczem. Dużo osób radzi, aby kupić osobno zasilacz i obudowę jednak przekroczyłem sumę mojego komputera. Na obudowę + zasilacz mam max. 200 zł. Myślałem nad czymś takim: http://www.agito.pl/obudowy/modecom_image_...w.91.43889.html Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.infostrefa.info Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 W tej kwocie cieżko sie zmiescic z zasiłką i obudową dobrej klasy. Wg mnie lepiej kupić lepszy zasilacz - to on jest odpowiedzialny poniekąd za stabilność i bezpieczeństwo reszty komponentów a potem budę. Zasiłka najtansza z markowych to GPS-400 Chiefteca nie jest to szczyt marzeń ale lepsza od Codiego a budę w miarę mozna kupić za 125zł czy 139zł - Aplus lub CoolerMaster 33x. Ewentulanie zapraszam na PM lub GG -cos sie wykombinuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 kupujesz zasilacz modecom mc-350 albo fortron fsp 350 gln z allegro (nowy) za 100 zł i do tego obudowę taką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Ja bym kupił Modecom MC-350 , MC400 albo już "na wyrost" corsair 450W (ale to pełne 200zł) ... i złożył kompa bez obudowy. Trochę bym się tak przemęczył aż dozbierałbym do pierwszej, którą jest sens kupować, czyli CoolerMaster Elite lub Sharkoon Rebel 9 Eco :) Przy zakupie MC-350 za ~100zł potem musiałbyś dozbierać z 40zł i byś miał obudowę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Do jakiego kompa ? W sumie Feel 3 podobno aż taki zły nie jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Ja bym kupił Modecom MC-350A ja GLN. Przeca np. BeQuiet! SP to taki zmodyfikowany GLN, OCZty i Amacroxy Frei Erde również. Podobieństwa do GLN można się dopatrywać również w... Tacensie Supero. Ale tam już jest większa modyfikacja niż radiatory, widać po napięciach (lepsze u Tacensa). Edytowane 19 Marca 2008 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Tylko, że GLN dostaniesz prawie wyłącznie na Allegro, a MC są powszechnie dostępne nawet w osiedlowych sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Mimo wszystko warto, nawet te 10zł dopłacić za przesyłkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...