kapselek83 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Witam . mam problem z XP a raczej z hasłem , otóz w pracy w maszynie mam xp ale niestety jest strasznie okrojony przez helmutów nie moge nawet wgrac głupich kodeków zeby film obejrzec programy do odtwarzania są ale brak kodeków interesowało by mnie jak obejsc ich i jak wejs zeby miec pełen dostep bo kiedy próbuje cos wgrac to od razu wyskakuje zebym podał login i hasło gdyz nie mam uprawnien , pomoycy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Do oglądania nie potrzeba kodeków tylko odpowiedniego programu. Poza tym bez powodu te ograniczenia nie zostały wprowadzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselek83 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 no wprowadzili po to zeby móc wziąc pieniądze za to ze przyjadą cos przestawic bo nie dodałem jeszcze ze jet tam jeszcze taki tryb servisowy w który potrzebuje wejsc ale niestety nie moge nawet moi przełozeni cisną mnie dlaczego sie nie da . nie ma jakiej bardziej brutalnej metody zeby to obejsc a nie jakies dodatki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 no wprowadzili po to zeby móc wziąc pieniądze za to ze przyjadą cos przestawicNa pewno nie po to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselek83 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 więc po co ?? i jak to obejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Niewiem czy dobrze kombinuje, ale: Można spróbować zrobić system Windows xp uruchamiany z płyty CD/DVD programem Barts PE Builder, następnie za pomocą tej windy zainstalować codeki/program do odtwarzania filmów, po czym po ponownym uruchomieniu juz na normalnej windzie cieszyć się filmami ;) Ewentualnie zainstaluj na pendriva slaxa i moze na nim uda sie oglądać filmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Jeśli chcesz oglądać filmy bez instalowania kodeków to zainstaluj na innym kompie smplayer i skopiuj go na docelowy komp. Edytowane 19 Marca 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselek83 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) nareszcie jakies sensowne sugestie . dzieki chłopaki bede próbował jak dam rade to poinformuje Edytowane 20 Marca 2008 przez kapselek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...