Sniper Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Coraz bardziej mi się podobają te pamiątki ale niewiele o niech wiem. Możecie mi dać jakieś info o nich ? Zamawiam w poniedziałek i nie wiem czy te czy zwykłe CL 2,5. Różnica kasy jest troche ale jak to jest dużo lepsze to trudno - dopłacę. Ma ktoś może już takie i je testował ? Jak to wypada ? Chce kupic 512 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A może coś takiego. :) A co do tych Kingstonów, to napewno będą lepsze od tych CL 2.5 ( no chyba że te będą na Winbondach ), na 200 powinny pójść, natomiast zwykłe przy 170-180 mogą się wysypać. I jeszcze jedna sprawa. Nie lepiej będzie kupić 2x256?? Kiedyś gdy będziesz miał płyte z dualddr to wykorzystasz tą zabawke :D. Jeśli już takiej nie posiadasz... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Coraz bardziej mi się podobają te pamiątki ale niewiele o niech wiem. Możecie mi dać jakieś info o nich ? Zamawiam w poniedziałek i nie wiem czy te czy zwykłe CL 2,5. Różnica kasy jest troche ale jak to jest dużo lepsze to trudno - dopłacę. Ma ktoś może już takie i je testował ? Jak to wypada ? Chce kupic 512 MB. Jak dobrze pamiatam to znajdziesz w opcji szukaj w archiwum - byl o nich oddzielny spory temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 [...] Chce kupic 512 MB. :arrow: lepiej byloby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2 x 256 MB. jezeli bedziesz posiadal plyte z obsluga dwukanalowa (dual channel), wtedy bedziesz mial full wypas. skok wydajnosciowy wiekszy niz przy jednej kostce 512 MB. odnoscne samych pamiatek: Kingston HyperX. ma je juz kilka osob na forum. pisali o nich. poszukaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A nie lepiej kupic teraz te 512 MB i kiedy będzie sobie kupował płytkę z dual ddr dokupic tę samą kość?? :) Chybazejuz masz taką płytę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ale nikt nie ma PC 2700 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ehhh sniper który to już (twój ofkorz) temat o ramie ? :twisted: Weź sie porządku naucz..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja na przykład też kupuję 512 w jednej kości, za kilka miechów kupię drugą i będzie dual, który i tak tylko kilka % daje (choć zawsze coś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja na przykład też kupuję 512 w jednej kości, za kilka miechów kupię drugą i będzie dual, który i tak tylko kilka % daje (choć zawsze coś) w moim (epox 8rda+, 2x256mb 333mhz [tylko elixiry]) przypadku te "kilka procent" to dokladnie 15% - gra jest warta świeczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 jezeli niebedizesz podkrecal wez sobie elixiry.. :lol: ja mam 2x256mb Cl.2.5 i one chodza na CL2,5@2,0 :lol: kazda pamiec powinna pojsc na CL2,0 na standardowych taktowaniach a roznica pomiedzy Cl2,5 a 2,0 jest dosyc spora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...