fuxmen Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 czy ktoś da więcej na swoim ecs k7s5a z sdr na pokładzie i zmianie tylko magistrali :) chłodzenie tandardowe, athlon xp 1600+ palomino, nie modyfikowany http://www.wolarz.prv.pl/1.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 jak na ecs'a to COOL :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja teraz jade na sdr 155 MHz i do tego RAS to CAS 2 , reszta po 3 :) PS: Na jednej 256 MB kości (seitec) wyciągnąłem 155 i wszystko na 2 :twised: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja teraz jade na sdr 155 MHz i do tego RAS to CAS 2 , reszta po 3 :) PS: Na jednej 256 MB kości (seitec) wyciągnąłem 155 i wszystko na 2 :twised: a żeś mnie zastrzelił , icn ie kapuję z tego co napisałęś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Sorry za zamęt ale pisał to dosyć puźno i już ledwo co kontaktowałem. Razem na kompie mam 512 mb ramu , dwie kości po 128 (jakieś noname) i jedną 256 seiteca. Jak mam załadowane wszystkie kości , to na 150 MHz magistrali FSB moge ustawić RAS to CAS na wartość "2". Ani CAS`u ani RAS`u nie moge już dać na wartość "3" bo zaczynają się robić błędy :( . Ale raz spróbowałem i włożyłem tylko kość seiteca i na FSB 155 MHz bez najmniejszych problemów ustawiłem wszystkie te timingi na "2". Czy teraz jest to zrozumiałe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 aha chodzi ci o timingi ale ja na swoim mobo to chyba timingów nie moge zmienić a pozatym moje noname pewnie nie ruszą na 155 mhz a pozatym w biosie mam tylko 160/160 i 150/150 nie mam nic pośredniego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...