yotomeczek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Odwiedziłem już parę sklepów i ni ma - Łódź wieś czy jak ? Wie ktoś gdzie w tym pięknym mieście można takie cudo techniki kupić ? Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 W sklepach bardzo trudno znalezc. Ja kupilem na gieldzie, bo w sklepach nie bylo, w wiekszosci sklepow nie wiedzieli co to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 to sa wlasnie "polskie sklepy komputerowe" nie wiedza co to Coppershim ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 gielda. i sklepik na retkini, gdzie sa takie rzeczy zalmana i tt. przy leaderprice w jednym budynku z solarium ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 gielda. i sklepik na retkini, gdzie sa takie rzeczy zalmana i tt. przy leaderprice w jednym budynku z solarium ;) Czynny w sobotę ? Bo z żabieńca kawałek ... (jakiś tel by się zdał lub adres ...) dzięki i za to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Nie mam 100% pewnosci, ze bedzie akurat go mial w tej chwili, nie ma sensu zebys jechal w ciemno. Zobacz lepiej gielde. gosc ma tam stoisko zaraz na przeciwko wejscia w prawo. Ma wlasnie rozne coolery itp. Bede kolo 14 jechal do miasta, moge wpasc po drodze i spytac. Daj mi numer na prv to podesle Ci smsem czy ma, czy nie. A dokladnie jest to na Wyszynkskiego jadac od cenrum zaraz przed krancowka tramwajow i LeaderPricem taki maly budynek z dwoma wejsciami zaraz przy ulicy. Solarium i Gruby S.C., czy jak sie zwie ten sklepik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Nie mam 100% pewnosci, ze bedzie akurat go mial w tej chwili, nie ma sensu zebys jechal w ciemno. Zobacz lepiej gielde. gosc ma tam stoisko zaraz na przeciwko wejscia w prawo. Ma wlasnie rozne coolery itp. Bede kolo 14 jechal do miasta, moge wpasc po drodze i spytac. Daj mi numer na prv to podesle Ci smsem czy ma, czy nie. A dokladnie jest to na Wyszynkskiego jadac od cenrum zaraz przed krancowka tramwajow i LeaderPricem taki maly budynek z dwoma wejsciami zaraz przy ulicy. Solarium i Gruby S.C., czy jak sie zwie ten sklepik. Dzienks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...