sadbre Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Na viscie bedziesz mial srednio ok 1k slabszy wynik w 06 niz na XP,proc 3.7Ghz jest waskim gardlem w 3dm06 dla 9800GX2,wynik marny,moglo by byc lepiej,wogole bylo jakies o/c karty??No i masz 4gb ramu to tez powinno dac lekkiego kopa.Teraz karta z OC rdzen 700 sharedy 1750 mem 2200 uzykałem 17209 3DMarks ... mówisz że procesor jeszcze kręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nom,karta pokazuje pazurki od 4ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornblower Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja mam 18k bez krecenia karty, a proc tylko 3,2ghz ;) Zmien stery? moze karta nie dziala jak powinna ?:) Vista x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3.8GHz Foxconn P35-S @ bios P36 HD: Samsung 640GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F1 Graphics: ASUS 9800GX2 600/2000MHz 1GB DDR3 Memory: 2 x 1GB GoodRam PRO 970MHz cl5 O/S: Windows XP @ SP3 Wynik 14,5k pkt Chyba coś jest nie tak :o Co może być źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Może mi ktoś powiedzieć jak odblokować tryb 2D na drugim rdzeniu [na pierwszym już odblokowałem wg instrukci na egieldzie] na drugim mam problem bo w edytorze HeXView są lekko inne wartości tzn w innym miejscu http://img96.imageshack.us/img96/7881/beztytuuml.jpg muszę zmienić 00FF na 0003 ale nie wiem czy to jest bezpieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nic nie bój zmień tak jak pisałem , obydwa biosy oczywiście zmodyfikuj :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Bios udało mi się zmienić i karta śmigała jak trzeba ale niestety kilka dni temu podczas uruchamiania L4D2 komp się zresetował i nie chciał się już załadować system, włącza się dopiero w trybie awaryjnym a przyczyną jest niemożliwość załadowania sterowników do karty i w normalnym trybie system wisi podczas pierwszej fazy ładowania, w biosie oprócz aktywacji trybu 2D były jeszcze zmienione zegary na 675/1688/1100 może przez to się coś uwaliło, grzebałem jeszcze w ustawieniach wentylatora i sam nie wiem już co jest nie tak, mógłby mi ktoś przesłać oryginalny bios z obu rdzeni ? Z tego co się orintuje to wszystkie karty były identyczne więc bio powinien pasować np. z asusa [ja mam gainwarda] ------------------- po wgraniu oryginalnego biosu karta dalej nie działa, to już jej koniec :( chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł Edytowane 5 Lutego 2010 przez Viperus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...