Tasior Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dlaczego gdy nagrywam CD audio za pomocą Nero Burning Room to mimo tego ze na płycie 80 min chce nagrać 78 minut (czyli mniej niz 700 MB) podczas nagrywania pisze mi ze tego jest 78 minut ale 776 MB ??? Czy to moze uszkodzić nagrywarke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kiedys tez mi jakos tam dziwnie pisalo, ze image do nagrania ma o 100 MB wiecej niz powinien, ale nagralo sie prawidlowo (teac-w540e) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 bo w sumie nie włączałem overburningu a nagrywa niby duzo więcej iz mieści się na płycie ... a czytałem że od overburningu może paść nagrywarka czy coś może stać się nagrywarce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 bo w sumie nie włączałem overburningu a nagrywa niby duzo więcej iz mieści się na płycie ... a czytałem że od overburningu może paść nagrywarka czy coś może stać się nagrywarce ?? Raczej nie, skopiesz tylko płyte (chyba). Mi też pisze np. 780 mb, ale na płycie zajmuje 680mb. Być może jest tak, dlatego, że nero dolicza też pojemność subkanałów na płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...