morawcik89 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Tak jak w temacie. Zdecydowałem się na ten krok ponieważ dawno nie dawałem logów do sprawdzenia i pomyślałem, że najwyższy czas. Do tego dochodzi fakt, że internet zaczął mi bez przyczyny wolniej chodzić oraz otwierające się strony IE którego używam raz na tydzień. Strony te otwierają się po włączeniu kompa samoczynnie. Oto logi: ComboFix HijackThis Silent Runner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morawcik89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Wszystko wykonane. Oto nowe logi: HT SR CF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morawcik89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Świeża dostawa: HT SR CF PS Logi przed usunięciem danych z tego pliku. EDIT: Nie wiem czy to wina tych operacji ale po powrocie z trybu awaryjnego znikło mi kilka ikon z zasobnika systemowego w tym z antywirusa. Edytowane 19 Marca 2008 przez morawcik89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morawcik89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki, pomogło. PS A z logami już wszystko ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morawcik89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Już wszystko ok. Wielkie dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...