MFrost Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Czy ktoś w Was miał do czynienia z tym tunerem? Bo u mnie co kilka minut przycina dźwięk. Kombinowałem z ustawieniami tunera oraz sterownikami, ale to nic nie dało. Raczej nie sądzę, że może to wina sprzętu (że może za słaby), bo mam w lapku T8100 (2,1 Ghz), 2 MB RAM, ATI RADEON HD 2600 (512 MB) oraz Vistę. Obraz jest dobry ale ten dźwięk, gdyby nie to to byłby super tuner na usb. Może to coś w ustawieniach systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Czy ktoś w Was miał do czynienia z tym tunerem? Bo u mnie co kilka minut przycina dźwięk. Kombinowałem z ustawieniami tunera oraz sterownikami, ale to nic nie dało. Raczej nie sądzę, że może to wina sprzętu (że może za słaby), bo mam w lapku T8100 (2,1 Ghz), 2 MB RAM, ATI RADEON HD 2600 (512 MB) oraz Vistę. Obraz jest dobry ale ten dźwięk, gdyby nie to to byłby super tuner na usb. Może to coś w ustawieniach systemu? chyba tak , bo u mnie na stacjonarnym(E8400) pod XP wszystko pieknie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...