Kml Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Jest tu ktoś kto wie ccoś o tym zlocie ?? bylem tam rok temu i w tym roku też planuje jechac ale nic nie moge znalesc na ten temat. Obilo mi sie o uszy że jest dzisiaj 8O ale w to nie wierze.........................Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dzisiaj jest tylko spotkanie w borsku taki mały nielegalny spocik! tzn było a moze jeszcze trwa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dzisiaj jest tylko spotkanie w borsku taki mały nielegalny spocik! tzn było a moze jeszcze trwa! A nieznasz daty zlotu ?? tego prawdziwego :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A tak w ogóle to był tam wczoraj mój kumpel i mówił że kicha :| przyjechało kilku kolesi Calibrami i tyle :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 W tym roku nie ma zlotu w Borkach. Jednak mam nadzieje ze to co sie bedzie dzialo 1 Maja w Modlinie zrekompensuje ta strate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...