$migacz Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Witam, Mam drobny problem. Sytuacja przedstawia się następująco: 1) zaszyfrowałem pliki w windows vista (vista home premium) 2) przeinstalowałem system 3) po reinstalce nie mogę otworzyć plików, które są dla mnie dosyć istotne 4) jest jakiś sposób pozbycia się tego szyfrowania ?? 5) pliki mają w windowsie atrybut "szyfruj zawartość, aby zabezpieczyć dane" Z góry wielkie dzięki za pomoc, mam nadzieję że uda się uratować pliki. Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 HP nie ma funkcji szyfrowania. Napisz co dokładnie zrobiłes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) HP nie ma funkcji szyfrowania. Napisz co dokładnie zrobiłes. 1:0 dla Ciebie. Siedzę w Chinach z laptopem. Pliki musiały być zaszyfrowane na stacjonarnym pod XP. Wracam nieprędko a pliki mocno by się przydały. Dzięki wielkie za odzew. Pozdrawiam Michał Edytowane 20 Marca 2008 przez $migacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 efs+recovery&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) efs+recovery&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Dzięki wielkie za naprowadzenie. Wrócę do chaty i powalczę z tymi programami. Mam nadzieję że da radę. Pozdrawiam Michał EDIT: Chyba jednak nie powalczę... Aplikację potrzebują komputera na którym to było szyfrowane z tego co zrozumiałem... Ehhh no trudno. Jak by ktoś znał jakiś soft radzący sobie z tym to będę wdzięczny Edytowane 20 Marca 2008 przez $migacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...