Aquarium Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 ? Po pierwsze gra jest skierowana do młodszego pokolenia, a po drugie coraz więcej ludzi kupuje gry zamiast ściągać, więc po co ten tekst? Akurat Simsy to jest tytuł, który w moim mniemaniu ma spełnić jeden warunek - nie być gorszym od drugiej części. EA nie zarżnie czegoś, co przynosi im złote jaja i worki kasy. Bez względu na ilość lewych kopii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Heh, kolejna premiera która w internecie wyprzedziła oficjalną. Oficjalne premiera 5 czerwca, nieoficjalna premiera 20 maja, 15 dni to jednak rzadko spotykany wynik :D A do tego należało by dodać czas który grupy krakerskie potrzebowały na zdjęcie zabezpieczeń. Tak czy siak imponujący przeciek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Gra nudna jak flaki z olejem, jedynie fajnie się buduje dom, to już nie ten wiek kiedy zagrywałem się w jedynkę :rolleyes:, ale dla dzieci będzie w sam raz, poprawiono grafikę i parę innych rzeczy, jest kolorowo i cukierkowo, a tak to jakoś kolosalnie nie różni się od poprzednich części. Edytowane 26 Maja 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Oh jak ja kochałem w jedynce ten kod rosebud, a potem :;:;:;:;; i kasa leciała :D No i można buło się do woli bawić w budowanie chaty, potem trochę się pograło i tyle rzeczy nastawiało, że komp nie wytrzymywał :P Ale szybko nudziła się gra tymi samymi ludkami, no i znowu inny dom do budowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Heh, kolejna premiera która w internecie wyprzedziła oficjalną. Oficjalne premiera 5 czerwca, nieoficjalna premiera 20 maja, 15 dni to jednak rzadko spotykany wynik :D A do tego należało by dodać czas który grupy krakerskie potrzebowały na zdjęcie zabezpieczeń. Tak czy siak imponujący przeciek.Okazało się że wersja która tak szybko wyciekła to beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 W sumie ja ciągle zastanawiam sie nad fenomenem simsów. Nigdy do mnie ta seria nie przemówiła i pewnie tak zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Wersja od przeładowanych to beta, a ostrze wydało tego samego dnia wersję finalną. Tak czy owak obydwie działają z aktualizatorem, więc nie ma bólu ;) Pograłem chwilę, ciekawie zrealizowane otoczenia (w 2 każda działka stanowiła odrębną własność, a tutaj oddalamy widok i zaglądamy co słychać u sąsiadów :D ). Niestety już odinstalowana - za bardzo przejadły mi się Simsy. A przykładowo w dwójkę potrafiłem grać po ~8h dziennie i tak przez jakiś miesiąc. Zanim odkryłem wszystkimi mechanizmy rządzące światem Maxis, miałem dużo radości z - nie da się ukryć - świetnej gry. A tworzenie postaci, budowa i meblowanie domu to akurat był najnudniejszy fragment gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Wersja od przeładowanych to beta, a ostrze wydało tego samego dnia wersję finalną. Tak czy owak obydwie działają z aktualizatorem, więc nie ma bólu ;)Sęk w tym że nie, 18 maja piraci udostępnili wersje beta, wersja full pojawiała się 25 maja. Sprawa kolejna ze ta beta była/jest rozpowszechniana z zainfekowanymi plikami - pisali o tym na portalach ale nikt nie chciał w to uwierzyć. Edytowane 27 Maja 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Z gory informuje ze moge dac foto oryginalu, bo zapewne znalazl by sie zaraz ktos kto wmawial by mi piracenie. Kurier przyniosl dzis rano. I mam problem ;] Chcialbym zrobic kopie zapasowa, bo szkoda mi plytki. Zreszta mam dwa lapki i chcialbym miec na obu, a nie bawic sie w wkladanie dvd za kazdym razem. Ogolnie robienie obrazu plyty to nie jest dla mnie problem, ale zabezpieczenia juz tak. Ten obraz nie dziala niestety ;/ Czym to obejsc ? Czy moze pobrac obraz z neta ? To i tak powinno byc legal bo zakupilem oryginal. Aby nie bylo offtopu. Mysle ze gra jest super, nie moge sie doczekac konca instalacji ;] W sims 2 rodzina + dom to dla mnie okolo 2 dni gry po jakies 9h. Tutaj zejdzie mi z tydzien xD Jedyna frajda dla mnie to czesc ztworcza, potem juz sie nudze. Ciekawi mnie tylko ta mnogosc opcji. Gra od 12 lat, trzeba zauwazyc ze wiecej 9 latkow gra w to niz 12 latkow. Przykladowy 10 latek nie lapie o co chodzi w 50% gry, klika ot tak. Teraz w ogole sie nie polapia. Popieram Chylinska. Gry sa dla wszystkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...