gentillo Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Mam mały problem. Ostatnio trochę bawiłem się z systemem. Co wymuszało przeinstalowywanie windy. No i w końcu winda ostatecznie stanęła. Coś tam jeszcze pomieszałem i obecnie mam mały problem. W zasadzie przy każdym zamykaniu jakiekolwiek otwartego okna wyskakuje mi komunikat explorer. exe - błąd aplikacji instrukcja "........" odwołuje się do pamięci pod adresem ".....". Pamięć nie może być "written". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji. te kropki to z tego co zauważyłem za każdym razem inne ciągi znaków, tak mi się przynajmniej wydaje. Po tym explorer się przeładowuje i działa dalej. Generalnie strasznie wkurzająca rzecz. Z tego co pamiętam zaczęło się to w momencie jak całkowicie wyłączyłem swapa. Niestety po przywróceniu go nie ma poprawy. Nie mam za bardzo mocy na kolejna reinstalację. może ktoś ma jakiś pomysł. od czego zacząć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 ludzie zlitujcie się, nikt nie ma żadnego pomysłu???? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...