dbedzard Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Witam mam nie lada problem, wcześniej nigdy takiego czegoś nie miałem. Po włączeniu komputera mam artefakty - początkowo zniekształcone litery poźniej (przy wczytywaniu windowsa) pojawiają się kolorki. Myślę że może być to wina zasilacza ale nie mam jak tego sprawdzić... Moja konf: A64 3200+ Asus A8N-E 2x512mb twinmos 7800gt 360W Chieftec Na tym dziadku śmigam już z 5 lat i jak dotąd nie było żadnych problemów dotyczących samego hardware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 moze byc to wina zasilacza, ale w pierwszej kolejnosci karty graficznej. Pewnie pamieci sie skonczyly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Sugeruję jednak zbadanie karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 dodam że kilka dni temu miałem to samo tzn arty od samego włączenia komputera ake znikły po pewnym czasie... dzisiaj już nawet nie mogę wejść do windowsa. Pc zacina sie kiedy powinien pojawić się pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...