RS Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 czesc, pewnie jest jakis program ktory umozliwia latwą konwersje mp3, do mp3 pro: 1 zna ktoś jego nazwe ? 2 przekodowana mp3 na pro, pogarsza jakosc ? ( niehcodzi mi o jakies edytory audio ktore umozliwiaja zapis w mp3 pro, chodzi mi o przekodowanie całego zbioru, zeby mniej miejsca zajmował ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 w sumie to nie za bardzo zaqmalem o co ci dokladnie chodzi, ale do zmiany na mp3pro mozesz uzyc np. Nero - Burning Rom albo Steinberg MyMP3Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 własnie napisałem, ze nieinteresuje mnie edytory audio, jak np w nero, bo bym chyba miesiąc siedzial nad konwertowaniem kazdego pliku osobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 własnie napisałem, ze nieinteresuje mnie edytory audio, jak np w nero, bo bym chyba miesiąc siedzial nad konwertowaniem kazdego pliku osobno nie napisalem Nero Wave Editor tylko Nero - Burning Rom trzeba cie za raczke jak trzylatka poprowadzic??? sadzac po ilosci postow wydaje mi sie ze troche masz pojecie o sprzecie i sofcie poza tym napisalem o jeszcze jednym programie... napierw sprawdz o czym pisze potem odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 "trzeba cie za raczke jak trzylatka poprowadzic???" hehe :) stefe ile masz lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 "trzeba cie za raczke jak trzylatka poprowadzic???" hehe :) stefe ile masz lat? a co to ma do rzeczy? mam 28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 hm o jrst nieco dziwne :) Nie gniewaj sie tak od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ale ja sie na nic nie gniewam... podalem komus dwie propozycje programow jakich szukal wiec chyba pomoglem... ale nie rozumie co jest dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ale ja sie na nic nie gniewam... podalem komus dwie propozycje programow jakich szukal wiec chyba pomoglem... ale nie rozumie co jest dziwneJa tyż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ale ja sie na nic nie gniewam... podalem komus dwie propozycje programow jakich szukal wiec chyba pomoglem... ale nie rozumie co jest dziwne sorka, skąd mialem wiedziec czy masz pojęcie czy nie, jak powiedziales ze z nero to bylem pewien ze Ci chodzi o wave editora .... Dzieki za pomoc, udalo sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 apropo tematu to odpowiadam: bielsze nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a tak na serio prog WAVELAB - profesjonalny kombajn duzo funkcji -trudny w obsludze :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 program enkoder firmy raks.com.pl ale czy jest sens ??? Przy pomocy tego programu możesz przekodować swoje pliki z/do formatu WAV/MP3/VQF/WMA/OGG oraz do najnowszego formatu MP3 Pro. Oczywiście możliwe jest także kopiowanie utworów wprost z CD-Audio do tych formatów i ściąganie tytułów utworów z Internetu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Dj: ten program to beta, i sie wykrzacza w momencie kiedy juz chwile cos przetwarza plik, nagle wywala komunikat ze blabla bal temp 001.wav w katalogu tem juz istnieje i czy ma go zastąpic ?! :D sowalem tempa, bawilem sie w konfiguracji i nic, a ten z nero to tez troche lipny, niewiem czemu, ale czasy trwania mp3 bierze z kosmosu z 7 minutowej pokazje ze ma 32 itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 rs jesli tak mowisz to tak jest nie probowalem ale czytalem o nim na mp3.pl ale tam odradzali taki bajer mp3 na mp3pro chyba ze masz jakies specjalne zadanie typy zmniejsz obejetosc :) jakbym na cos wpadl (program) to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 czesc, pewnie jest jakis program ktory umozliwia latwą konwersje mp3, do mp3 pro: 1 zna ktoś jego nazwe ? 2 przekodowana mp3 na pro, pogarsza jakosc ? ( niehcodzi mi o jakies edytory audio ktore umozliwiaja zapis w mp3 pro, chodzi mi o przekodowanie całego zbioru, zeby mniej miejsca zajmował ) Pozdrawiam Ja bym sobie odpuścił. Raz że szkodaby było czasu jeśli jedynym celem jest zmniejszenie objętości (bo jakości raczej nie polepszysz). Ja proponuje wydać kilka złotych i zrobić archiwum utworów mp3 na CD :wink: To najlepszy sposób na zwiększenie ilości wolnego miejsca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Hi. A ja mam odwrotny problem :) Nie chciałem nowego tematu zakładać to pozwolicie, że napisze tutaj 8) Chce podnieść jakość mp3 np ze 128 na 190 kbps przy dodatkowym podbisiu bassu i redukcji szumów... czym mogę to zrobić ? O ile się wogóle da ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...