Skocz do zawartości
RS

mp3 na mp3 pro

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, pewnie jest jakis program ktory umozliwia latwą konwersje mp3, do mp3 pro:

1 zna ktoś jego nazwe ?

2 przekodowana mp3 na pro, pogarsza jakosc ?

( niehcodzi mi o jakies edytory audio ktore umozliwiaja zapis w mp3 pro, chodzi mi o przekodowanie całego zbioru, zeby mniej miejsca zajmował )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie napisałem, ze nieinteresuje mnie edytory audio, jak np w nero, bo bym chyba miesiąc siedzial nad konwertowaniem kazdego pliku osobno

nie napisalem Nero Wave Editor tylko Nero - Burning Rom

trzeba cie za raczke jak trzylatka poprowadzic??? sadzac po ilosci postow wydaje mi sie ze troche masz pojecie o sprzecie i sofcie

poza tym napisalem o jeszcze jednym programie... napierw sprawdz o czym pisze potem odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja sie na nic nie gniewam... podalem komus dwie propozycje programow jakich szukal wiec chyba pomoglem... ale nie rozumie co jest dziwne

sorka, skąd mialem wiedziec czy masz pojęcie czy nie, jak powiedziales ze z nero to bylem pewien ze Ci chodzi o wave editora ....

Dzieki za pomoc, udalo sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

program enkoder firmy raks.com.pl

ale czy jest sens ???

Przy pomocy tego programu możesz przekodować swoje pliki z/do formatu WAV/MP3/VQF/WMA/OGG oraz do najnowszego formatu MP3 Pro. Oczywiście możliwe jest także kopiowanie utworów wprost z CD-Audio do tych formatów i ściąganie tytułów utworów z Internetu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dj: ten program to beta, i sie wykrzacza w momencie kiedy juz chwile cos przetwarza plik, nagle wywala komunikat ze blabla bal temp 001.wav w katalogu tem juz istnieje i czy ma go zastąpic ?! :D sowalem tempa, bawilem sie w konfiguracji i nic, a ten z nero to tez troche lipny, niewiem czemu, ale czasy trwania mp3 bierze z kosmosu z 7 minutowej pokazje ze ma 32 itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc, pewnie jest jakis program ktory umozliwia latwą konwersje mp3, do mp3 pro:  

1 zna ktoś jego nazwe ?

2 przekodowana mp3 na pro, pogarsza jakosc ?

( niehcodzi mi o jakies edytory audio ktore umozliwiaja zapis w mp3 pro, chodzi mi o przekodowanie całego zbioru, zeby mniej miejsca zajmował )

Pozdrawiam

Ja bym sobie odpuścił. Raz że szkodaby było czasu jeśli jedynym celem jest zmniejszenie objętości (bo jakości raczej nie polepszysz).

Ja proponuje wydać kilka złotych i zrobić archiwum utworów mp3 na CD :wink: To najlepszy sposób na zwiększenie ilości wolnego miejsca ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi. A ja mam odwrotny problem :) Nie chciałem nowego tematu zakładać to pozwolicie, że napisze tutaj 8) Chce podnieść jakość mp3 np ze 128 na 190 kbps przy dodatkowym podbisiu bassu i redukcji szumów... czym mogę to zrobić ? O ile się wogóle da ? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi