Pan Boro Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 natknąłem się na problem którego już dłuższy czas nie ogarniam. system widzi poprawnie dysk i wszystkie jego partycje, ale nie chce otwierać ich przez Explorera (zamiast tego proponuje Worda, painta i tym podobne - próbowałem dodać explorera do tej listy, ale nie zapamiętuje tego ustawienia) programy sie uruchamiają, mogę kopiować na pliki, odtwarzać etc. problem dotyczy obydwu partycji, system oczywiście się uruchamia. próbowałem przeinstalowywać sterowniki, i podłączać dysk pod inny port... b/z :/ komputer na płycie Gigabyte P35 DS4 1.1, dysk seagate barracuda baardzo proszę o pomoc, pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 ustaw zeby pokazywało wszystkie pliki, w tym ukryte. Jeśla na tych partycjach masz plik autorun.inf to lepiej przeskanuj dysk jakimś antywirusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 :arrow: v1ru5 To nic nie da, trzeba jeszcze usunac wpisy z rejestru. :arrow: Pan Boro Napisales w zlym dziale, powinienes napisac tutaj i dac log z combofix: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=104 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 www.eset.com 30 dniowy trial sobie latwo poradzi ;] Ewentualnie przejechac pozniej kompa combofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...