lemoniada Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Właczylem monitor a tu jakies dziwne kolory zerknelem w ustawienia a tam pokazuje 4 bity jak zmienial na 32 to spowrotem zmniea sie na 4 co robic . przepraszam za pisaownie ale nic nie widze ciezko mi jest napsiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 A sterowniki do karty zainstalowane ? W menedżerze urządzeń żadnych konfliktów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 W menadzenie karty graficznej nie odnajuje mino ze wgralem strownik i na ekranie pokazuje mi artefakty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Kiedyś coś takiego działo się u sąsiadki ... pomogło wyłączenie kompa, wyjęcie karty, przedmuchanie slotu, włożenie karty, zainstalowanie sterowników dołączonych z kartą (bo nowe nie działały). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Sprawdzalem i nic nie ppmoglo chyba cos sie spalilo bede musail kupic grafe tylko moja plyta ma obsluge do 4 x a nowa karta bedzie miala 8 x to nie przeszkadza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Między 4X a 8X w praktyce nie ma prawie w ogóle różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 no tak ale czy bedize pasowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 będzie, bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Będzie pasować. Napięcie zasilania na 4X i 8X jest takie samo (1,5 Wolta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 chce kupic PALIT EXPERTV. GF7300GT 512 8X DV/TV BoX będzie pasowała do mojej płyty głownej bo gdzieś pisało ze tam jest dołaczony przewod sasilajacy dodatkowy a moja plyta chyba nie ma takiejgo wejscia mam plyte MOBO MSI KT3V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Nie warto do takiego komputera kupować takiej dobrej karty. Reszta sprzętu jest zasłaba. Lepiej jakiś używany z allegro Radeon 9550 lub coś o podobnej wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Mam pytanie jescze do was. Wole się upewnić bo na monitorze mam takie kolory jak na zdjęciu ponizej czy to walnela karta g czy cos innego bo sam nie wiem juz. Bo nie mam zintegrowanje kart g na plycie głownej a grafika jest jakim cudem jest (byle jaka ale jest ) tak się zastanawiam czy to napwno jest karta bo wole sie spytac ludzi bardziej doświadczonych odemnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Tak - to walnięta karta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...