Dev-o Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 tak wiec mam nastepujacy problem, poprzednio mialem router Intellinet (jakis tam) i nie mialem zadnych problemow z DMZ, tutaj ustawilem "chyba" wszystko dobrze, czyli zakres IP sieci wewnetrznej, moje wlasne IP wewnetrzne, DMZ niby jest na moje IP, firewalle systemowe powylaczane, lacze sie kablem nie radiowka, oryginalnym ktory byl dolaczony w pudelku z routerem, internet smiga ale DMZ dalej nie dziala... w emule np mam chcial czy nie chcial LowID nonstop... Ktos wie w czyms moze tkwic problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Na 99% w tym, że DMZ po prostu nie działa na tym D-Linku :) Spotkałem się już z taką sytuacją kilkukrotnie na różnych routerach (nie tylko D-Linka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 wiec tak, sytuacja jest o tyle dziwna ze dmz zaczelo "zalapywac" czasem dziala jakos odrazu a czasem musze rozlaczyc kilka razy polaczenie w windzie zeby po ponownym polaczeniu dmz sie "wlaczylo" wkurzajace to jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...