Paazik Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mam na dysku 2 partycje. Na jednej system Winde XP Home, a na drugiej muzę progi itp. Chcę na tej drugiej zainstalować winde 98se. Jak mam to zrobić. Dodam że próbowałem to zrobić Włączyłem instalatora wybrałem że system ma być na drugiej partycji i się zainstalował. Ale potem tylko 98 chodził. Nie pojawiało się okno wyboru systemu pomiędzy win xp a win 98se.HELP!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 uruchom konsole odzyskiwania systemu z płyty WinXP, komendyu fixboot i fixmbr, czy jakoś tak. Napisz help w konsoli, jakby co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 uruchom konsole odzyskiwania systemu z płyty WinXP, komendyu fixboot i fixmbr, czy jakoś tak. Napisz help w konsoli, jakby co.fixmbr. a potem musisz dopisac drugi system w boot.ini zeby ci sie lista systemow wyswietlala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A najprostszy sposob to NAJPIERW zainstalowac 98SE a POTEM XP ktory sam dopilnuje wszystkiego. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k-2 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a tak poza konkursem w FAQ jest opis "DWA SYSTEMY NA DYSKU - PODSTAWY" . autor opisał to bardzo dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a ja dodam od siebie ze pisze sie what IS (ew. what'S ) wrong... Jak chcecie sie popisać angielskim to radze popatrzeć do słownika zanim ktoś bedzie sie kreował na poliglotę..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 zamiast sie bawic w fixmbr i dopisywanie do ini, wybrać opcje "sybka naprawa", on automatycznie sprawdzi najpeir pliki z windowsa, a nastepnei ustawi bootmenu, reset i juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...