Mark18 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Oto ta Obudowa z chlodzeniem wodnym.Nada sie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Nie, nie warto. Jakie pytanie taka odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 To teraz inne: To co sie nada jesli buda bedzie taka sama ale bez chlodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Armor jest nawet dobrą budą do WC, lecz CM STC-01 jest o niebo lepszy a w tej samej cenie (patrz Mad-tech). Do tego zestaw chłodzenia za 300 zł (popatrz na tematy niżej) i masz o wiele lepszy zestaw niż ten od TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Jakos mi sie nie podoba. Mógłbyś mi podać wydajny zestawik podobny do tego co był w Armor, bo ja za bardzo sie nie orjentuje w nazwach i wogóle jestem zielony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Armor + Taki zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) A jak bedzie z wydajnoscia, halasem itp?I musze jeszcze dokupic wiatraki do chłodnicy chcialbym najlepiej z niebieskimi LED.A jesli chodzi o Rezerwuar to raczej go nie potrzebuje? Akurat przegladalem ceny na cooling.pl to bym lepiej wyszedl z obudowa wraz z chlodzeniem. Edytowane 20 Marca 2008 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Tyle że to chłodzenie co podałeś na początku tematu to straszna lipa. Mało wydajne i głośne... Najlepsza opcja to to co powiedziałem. A moze jednak inną budę? CM RC690 nie podoba Ci się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 No właśnie,weź coś tańszego to Ci o wiele więcej na wc zostanie.Przy cm690 250zł więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Ale ta mi sie bardzo podoba chyba zebym za jakis czas zlozył WC A jesli o te chłodzenie z buda to w testach byla super i cicha.Chyba ze sie myle? Edytowane 20 Marca 2008 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Piesza ci co innego a ty ciagle swoje , skoro powolujesz sie na test daj to niego linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Prosze tu jest recenzja obudowy Test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Recka po pierwsze z przed roku, i gdzie jest powiedziane że to jest ciche ?! Słyszałem wentyle TT i mogę powiedzieć jedno: ciche to to nigdy nie będzie. Rodney dał najwyższa ocenę ale sam nie wiem za co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...