asgoN Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 log.txtWitam wszystkich od razu przejde do konkretu, otóż od pewnego czasu zaczął się problem z komputerem prowdopodobnie trojan. Przeskanowałem ad-awarem, spybotem i nic. Na jednym forum gościu miał troche podobny problem i kazali mu napisac loga i przesunąc na combo fixa. Zrobiłem tak i nie pomogło. Co więcej nie mogłem przez windows media player odpalac muzy/filmu gdyż występował: "wewnętrzny błąd aplikacji". Dołączam dzisiejszego loga z combo fixa może jakiś expert mi pomoże . Pozdrawiam Zdołowany 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 > od pewnego czasu zaczął się problem z komputerem Coz za "dokladny" opis problemu, potrafisz napisac cos wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asgoN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Komp strasznie ścina- nie dało się odpalic muzyki przez win media player op ściągnieciu winampa dało się może 2 piosenki a potem kopało się i nie idzie odtworzyc muzyki ani filmu. Nie wykrywa karty dźwiękowej albo głośników, bo teraz głos w grach też nie działa. Jeżeli próbowałem odpalić płytke z instalką do jednej gry tak się ścinało, że musiałem resetować i odzyskiwać pulpit active desktop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Czy jakis proces obciaza procesor? W jakim trybie pracuje kontroler IDE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...