marcin1ja1 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Witam Mam problem z moim procesorem. Drugi rdzeń pracuje cały czas na 90% obciążeniu mimo że w zakładce procesów "proces bezczynności" jest na 99%. Zauważyłem, że jak włączę tryb uśpienia i wybudzę go drugi rdzeń pracuje normalnie. Jeżeli nie zrobię uśpienia to zazwyczaj komp się zawiesza po 5-30min. Temp na procesorze wynosi około 50 stopni. Mój procesor to AMD Athlon64 X2 3800+ pod s.939 (2 GHz). Pamięć została sprawdzona Memtestem, który nic nie wykazał. Jutro włączę testowanie dysku twardego oraz karty graficznej. PS Niedawno miałem problemy z trojanami, ale zostały już wszystkie usunięte (czyste logi z ComboFix'a i HiJacka) Avast i Kaspersky nie wykrywają nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam Mam problem z moim procesorem. Drugi rdzeń pracuje cały czas na 90% obciążeniu mimo że w zakładce procesów "proces bezczynności" jest na 99%. Zauważyłem, że jak włączę tryb uśpienia i wybudzę go drugi rdzeń pracuje normalnie. Jeżeli nie zrobię uśpienia to zazwyczaj komp się zawiesza po 5-30min. Temp na procesorze wynosi około 50 stopni. Mój procesor to AMD Athlon64 X2 3800+ pod s.939 (2 GHz). Pamięć została sprawdzona Memtestem, który nic nie wykazał. Jutro włączę testowanie dysku twardego oraz karty graficznej. PS Niedawno miałem problemy z trojanami, ale zostały już wszystkie usunięte (czyste logi z ComboFix'a i HiJacka) Avast i Kaspersky nie wykrywają nic. Masz chyba brak jakiegos patcha do systemu. Wiem ze AMD sie z tym borykalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 przeinstaluj system i zainstaluj patcha od amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...