Portelsl Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Witam Tak jak w temacie, tylko cena max 120 - 130 zl mam na oku HQ 1900, ale moze sa rownie dobre w tej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVBOL Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Witam Tak jak w temacie, tylko cena max 120 - 130 zl mam na oku HQ 1900, ale moze sa rownie dobre w tej cenie?? Moja propozycja to Creative Fatal1ty :) Kupilem je i są naprawde super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p13rdd Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja również mam Fatal1ty i nie mam im nic do zarzucenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Dobre zwykłe słuchawki stereo, np Technics RP-F290 i do tego mikrofon na kabel Zalman ZM-MIC1. I nie pobiją tego jakiekolwiek komputerowe zestawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Czy ktos moze polecic sluchawki do empetrojki z neck strap lub czyms podobnym, regulacja glosnosci i w niejadowitym kolorze? Jestem sklonny dac do 200zl lub wiecej jesli oferta bedzie tego warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...