j@kubof Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Musiałem kupić płytę główną bo w starej spalił się chipset. Płyte kupiłem używaną i chciałbym ją przetestować czy jest w 100% sprawna. Czy jest taka możliwość? Mój kontakt z hardware ograniczał się do wsadzenia napędu lub dysku. Teraz musiałem wszystko rozkręcić i poskładać na nowej płycie. Nie miałem pasty jak składałem komputer i wsadziłem radiator na starą pastę. Dzisiaj kupiłem jakąś za 8zł, ale mam problem z wentylatorem z Athlona 64 (BOX) - nie rozumiem na jakiej zasadzie działa ten zatrzas i nie chce go połamać, w tej chwili procesor siedzi dobrze ale plasytkowy zaczep nie jest w takiej pozycji jak był. Macie jakieś wskazówki jak umiejętnie dać nową paste -> wsadzić procesor z radiotorem (Athlon 64 BOX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Mialem podobnie tylko ze ja złapałem tą plastikową "klameczke" w najgrubszym miejscu i dosyc mocno to przekrecilem. Ciezko Dawac Tutaj jakies instrukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 A coś do testowania? Bo odczuwam że system działa bardziej niestabilnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 SuperPI <-Pamiec, Orthos <-Procek 3DMark <- Grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Jak w pierwszym poście -> do testowania płyty czy jest w 100% sprawna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 To juz chyba sam musisz popracować na kompie i z czasem wyjada jakieś wady jeżeli takowe są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...