BlackDragonDDR Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Witam, Mam pytanie, wyjezdzam za granice i chciałbym podlaczyc pocztkowo x360 do laptopa. Czy wystarczy zwykła karta TV? moj laptop to Amilo P1505. Może jest jakis inny sposób? Bardzo proszę o rady. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wedlug mnie laptop ma same wyjscia TV, rzutnik. Nie idzie podlaczyc xboxa aby grac na monitorze lapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wedlug mnie laptop ma same wyjscia TV, rzutnik. Nie idzie podlaczyc xboxa aby grac na monitorze lapka Ale jak ma kartę TV wbudowaną, lub PCMI (nie wiem jak to złącze się nazywa, bądź co bądź taką wsuwaną), to ma ona wejście antenowe... I poprzez jakiś konwerter można podłączyć na miliard procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Z tego co wiem, to X360 można podłączyć przez kabel D-Sub, który najprawdopodobniej trzeba dokupić Jesli masz w laptopie wyjście D-Sub to nie powinno byc problemu chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...