Skocz do zawartości
rogalike

Wrzuta Downloader 4.0

Rekomendowane odpowiedzi

"Kolejny darmowy program autorstwa Rogalike umożliwiający ściąganie plików audio/video z strony www.wrzuta.pl Wystarczy wkleić link oraz wpisać nazwę dla pliku, którą chcemy mieć, a program automatycznie rozpocznie pobieranie do wybranego folderu."

http://tiny.pl/4cjm -Wrzuta Downloader 4.0

"by me" :wink:

Dołączona grafika

http://wrzutadl.pev.pl/ - najnowsza wersja tutaj!! zapraszam!!

Edytowane przez rogalike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pfff

1. Sciagnieta piosenka nie ma żadnego formatu. Nie da sie jej odtworzyc winamp'em itp.

Aby odtworzyc plik nalezy zmienic jego nazwe dodajac koncowke .mp3. (np Rihanna-Umbrella na Rihanna-Umbrella.mp3)

2. Pioisenka/film nie chce sie sciagnac, odtwarza sie w przegladarce.

Nalezy wtedy po prostu wybrac w menu przegladarki Plik->Zapisz strone jako i wskazac lokalizacje.

3. Jak odtwarzac sciagniete filmy (format .flv).

Do odtwarzania filmow mozna uzyc np programu FLVPlayer dostepnego tutaj.

1.Mój program zapisuje audio i video w odpowiednim formacie, nie trzeba niczego dopisywac.

2.Nie trzeba nic ustawiać w przeglądarce tylko odrazu ściąga.

3.Nie trzeba szukać odtwarza FLV bo zapisuje filmy w AVI.

Dodatkowo działa dużo szybciej i nie trzeba czekać aż strona sie załaduje, ani klikać 3 razy.....

Pozdrawiam

Edytowane przez rogalike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Wystarczy dopisać mp3, ale ok

2. Mi sie ściąga normalnie po kliknięciu(?)

3. Z filmami nigdy nie próbowałem

Tak wogóle to rzadko korzystam z tej stronki a ta stronka obiła mi sie gdzieś o uszy i podałem ja jako dodatek a nie zamiast;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ze mój program to robi sam, po to sie pisze programy aby ułatwić sobie życie :wink:

Mam dopiero 16 lat i ciesze sie ze udało mi sie to napisać samemu, wieli moich znajomych korzysta z niego i zachwala.

Jeżeli wolisz korzystać ze strony zrzuta.eu to OK, ale może uszanuj to ze ktoś poświecił trochę czasu aby pomoc innym. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi