jacenty101 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 mam taki problem mam płyte ecs k7vta3,,,,,,ver,10,,,,,na stronie producenta ,,,,,sprawdzałem i w płytach obsługujących athlony xp,,,,,,niema słowa o tej płycie,,,,ale juz w athlonach palomino 133 pisze że wejdzie taki o ile wiem niektóre athlony xp są na jądrze palomino,,,,,,czy taki athlon xp mi wejdzie,,,,,,dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Powinien wejść, niewidze problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wejdzie ale tylko polomino , o t-b zapomnij :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 nie podkrecisz zabardzo tego palmino :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...