wilston Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Mam problem z wyskakujacym co 15 minut okienkiem w ktorym ukazuje mi sie caly czas ten System Defender jak to mozna usunac zeby nie wyskakiwalo juz wiecej prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 wyłącz defendera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilston Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 wyłącz defenderaz mila checia bym go wylaczyl ale ja nie mam go wogule zainstalowanego samoczynnie mi sie okienko otwiera zeby to niby go mam zainstalowac i takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Czy to okienko to Poslaniec? Masz SP2? Zamknij porty przy pomocy wwdc.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 W takim razie wygląda to na jakieś reklamy, korzystasz z IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilston Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Czy to okienko to Poslaniec? Masz SP2? Zamknij porty przy pomocy wwdc.exe.Mam orginalnego Windowsa XP Home Edytion z SP 2, a czy to jest poslaniec to niewiem nieznam sie az tak na tym ale bardzo mozliwe, a gdzie mam znalezc ten wwdc.exe ??? W takim razie wygląda to na jakieś reklamy, korzystasz z IE?Tak korzystam z IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 zmień przeglądarkę na liska albo opere to podstawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...