tomekoref Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Słuchajcie mam dosyć poważny problem,kupiłem niedawno laptopa acer extensa 5220 zainstalowałem w nim windowsaXP, problem polega na tym że nie działa mi sieć Wi Fi chociaż sterowniki są zainstalowane nie widzi w ogóle sieci, a drugi laptop chodzi bez problemu doradźcie co mam robić z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 jak na drugim lapie siec jest low to kwestia samego typu karty i jej mozliwosci wiele nie zdzialasz.. choc extensa ma karte lepsza niz nie jedna zewnetrzna, ale lezace vaio obok wykrywa mi sieci ktorych acer nie widzi wogole. Przenies lapa w pare miejsc blizej zrodla, poza tym wiele mozliwosci nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zmien sterowniki na najnowsze od BROADCOMa i program do zarzadzania siecia nie z poziomu windowsa ( to czesto sie sypie ) tylko ze strony broadcoma.... Wyłacznika on nie ma lub kombinacja klawiszy ALT+F2.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...