MaestroS Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Mam w domu połączenie PC -> kabel sieciowy -> laptop. Próbowałem przekierować porty tradycyjną metodą (Poł. sieciowe, PPm, własciwosci, zaawansowane... Dodaj port..), ale nie działa. Nie moge dostać się do FTP, pisze, ze przekroczono limit polaczenia, gdzie na PC dziala spokojnie mysle, ze to sprawa portow, dlatego chce sie dowiedziec, jak inaczej mozna te porty przekierowac na laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 www.portforward.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroS Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Przydałoby się, gdyby nie to, że nie mam routera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 A na laptopie masz server ftp czy klienta? jak klienta to ustaw w nim tryb pasywny połączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroS Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 W Total Commander jest domyślnie tryb pasywny, więc to nic nie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 U mnie w total commanderze nie ma ptaszka przy opcji "użyj domyślnie trybu pasywnego". Jednak jeśli sprawdzałeś to znaczy, że to nie to. Sprawdź jeszcze ustawienia ogniomurków, w tym wbudowanego w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...