Dr_Dres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Chce sobie kupić ga-7vrxp i mam pytanie do użytkowników tej płyty jak i wersji bez raida i creative sound. Mieliście jakieś problemy ze stabilnością czy ogólnym działaniem tej płyty :?: . wiem że w testach wychodzi pieknie ale ECS 7s5a w większości testów też był chwalony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Chce sobie kupić ga-7vrxp i mam pytanie do użytkowników tej płyty jak i wersji bez raida i creative sound. Mieliście jakieś problemy ze stabilnością czy ogólnym działaniem tej płyty :?: . wiem że w testach wychodzi pieknie ale ECS 7s5a w większości testów też był chwalony 8) Mam GA7DX+ i jestem oczarowany Gigabytem. Płyta chodzi znakomicie, ma super fajne bajery (Dual BIOS - już z niego korzystałem gdy wgrałem przez przypadek BIOS od modelu GA7DX, do tego aktualizacja BIOSu pod windows, całkiem fajne mozliwości podkręcania i do tego hurtowa cena 217 netto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Plyty gigabyte sa stabilne jak skala, troche gorzej z wydajnoscia(ale bardzo niewiele odstaje od czolowki). No, ale a tej plytce nie pokrecisz hardkorowo :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 tak jak powiedzial kycol nie podkrecisz hardocorowo ale za to plyta jest stabilna (jeszcze ani razu od jej kupna nie mialem zwisa).wiec za taka cene nie ma sie co zastanawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Gigabyte GA-7VRXP ta płytka wymiata, owszem nie mozna hardcorowo podkrecc proca jak to stwierdzili koledzy, ale bogactwo wyposazenia i stabilnosc za taka cene to duzy +++++++++ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Widzialem, uzywalem i potwierdzam wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Płytka jest super wg tomshardware najlepsza płytka na Kt333 super wyposażenie stabilność extra ale i tak wolę Abita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To jeszcze jedno... :) Używaliście na tej płycie zintegrowanego sound-a ? Mam sb live 1024 value i zastanawiam się czy będe miał lepsza jakość bo kupiłem sobie cambridge soundworks i musze je podłączać do karty na przejściówke do SPDIF :evil: a podobno ten zintegrowany creative, SPDIF właśnie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...