Jusiak Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 hej mam karte gf le6600 po formacie w grach mam czarny ekran slychac tylko dzwiek... nie wiem co robic stery mam dobre zainstalowane, prosze o pomoc... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Odswiezanie monitora sprawdz. Pewnie masz za wysokie i Monitor nie wybula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Moim zdaniem masz braki w DX ... zrób aktualizację directa .... powinno pomóc , jak nie to odinstaluj stery i jeszcze raz zainstaluj , ale jest to ewidentny przypadek Dx albo sterów. Odświeżanie monitora jakby było za wysokie to kolorowe paski byś zobaczył albo kaszanke a nie czarny ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Odświeżanie monitora jakby było za wysokie to kolorowe paski byś zobaczył albo kaszanke a nie czarny ekran.zależy od monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jusiak Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 kurde nic nie pomaga;/// zostaje ponowny format;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...