bioly1910 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Niedawno kupiłem monitor LCD LG 1953 TR. Zauważyłem, że w trakcie grania w niektóre gry (np. gears of war) obraz dziwnie się zachowuje tzn. wygląda to tak jakby górna część ekranu pooruszała się szybciej od dolnej co w rezultacie powoduje powstanie lini rozdzielającej ekran na dwie części. Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Mój komp: C2D E6750 2,66GHz@3,4GHz;Asus P5K-E Wifi;8800GT;4Gb ram twinmos twister; Win XP Stery od grafy 169.21. Może trzeba zmienić w menu serwisowym panel (jest tam kilka do wyboru)? A może to wina sterów do grafy? Liczę na pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Niedawno kupiłem monitor LCD LG 1953 TR. Zauważyłem, że w trakcie grania w niektóre gry (np. gears of war) obraz dziwnie się zachowuje tzn. wygląda to tak jakby górna część ekranu pooruszała się szybciej od dolnej co w rezultacie powoduje powstanie lini rozdzielającej ekran na dwie części. Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Mój komp: C2D E6750 2,66GHz@3,4GHz;Asus P5K-E Wifi;8800GT;4Gb ram twinmos twister; Win XP Stery od grafy 169.21. Może trzeba zmienić w menu serwisowym panel (jest tam kilka do wyboru)? A może to wina sterów do grafy? Liczę na pomoc. Pozdrawiam typowe rwanie ekranu, trzeba włączyć VSYNC w sterach (Zarządzanie ustawieniami 3D-> synchronizacja pionowa wymuś włączenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly1910 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Gmfriend wielkie dzięki pomogło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...